Traian Băsescu: „Cum ați putea apăra DNA punând semnul egal între Koveși și DNA”

Într-o postare pe pagina de Facebook , fostul președinte ,Traian Băsescu trage un semnal de alarmă:

„Am văzut haita de propagandă a anilor ’50 la lucru!

Imediat ce dai să vorbești de Laura Codruța Koveşi, dacă n-o lauzi consistent, propagandaștii încazarmați te declară dușman al justiției, mai ales dacă îndrăznești să spui că doamna face abuzuri sau că lasă infractori de teapa lui Pescariu și Florică în libertate și cu banii furați în conturi sau că își alege țintele selectiv sau că sacrifică viața unor oameni pentru propria-i glorie.

În buna tradiție a anilor ’50, propagandiștii nu fac deosebirea dintre un om, vremelnic aflat în fruntea DNA, și instituția DNA care trebuie să funcționeze corect și eficient, democratic și respectând drepturile fundamentale, instituție pe care o susțin fără rezerve. Haitei propagandei îi spun cert un lucru: Koveși este departe de a fi întruchiparea corectitudinii și a cinstei și, în acest sens, am aflat destule în ultimele luni ale mandatului și mai ales după ce am plecat de la Cotroceni.

Dragi propagandiști ai anilor ’50, dacă vreți să faceți ceva pentru DNA și pentru țară, apărați instituția și n-o legați definitiv de un om trecător. Mă întreb cum ați mai putea apăra DNA punând semnul egal între Laura Codruța Koveși și DNA dacă într-o zi o veți vedea la televizor pe Laura Codruța Koveși cu cătușe.

Pricepeți de ce nu este bine să puneți semnul egal între un om și o instituție?

PS 1. România are o singură instituție care se confundă cu omul ales: PREȘEDINTELE. 2. Eu nu o acuz pe Koveși de plagiat, pentru că nu sunt calificat pentru o astfel de apreciere. Eu o suspectez doar că a obținut verdictul de neplagiat prin manopere frauduloase specifice unora dintre aceia pe care domnia sa îi încătușează.” – spune Traian Băsescu

Share on Facebook247Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Comments

comments