TRAIAN BĂSESCU: „Dacă nici măcar două concedii NU POT FI COORDONATE, oare cum or putea să conducă ţara?”

Potrivit anunțului Administrației Prezidențiale, preşedintele Klaus Iohannis se află într-o vizită privată în Germania. Asta dacă nu Germania e doar un punct de tranzit spre Miami. Potrivit știrilor apărute pe surse nici la Palatul Victoria situația nu stă altfel, premierul Dacian Cioloș fiind și el în vacanță. Fostul președinte , Traian Băsescu, a avut o reacție pe Facebook.

„Situaţie inedită ! Şi preşedintele şi premierul se află simultan în concediu, iar cel puţin unul se află în străinătate, ceea ce este greu de imaginat cînd în regiune situaţia de securitate este extrem de tensionată. Dacă nici măcar două concedii nu pot fi coordonate, oare cum or putea să conducă ţara ? Statul Român are şi el reguli scrise şi reguli nescrise. Una din regulile nescrise este că președintele şi premierul nu pleacă simultan în concediu. Cel mult pot pleca simultan, în misiune, până la Bruxelles, dar până seara se întorc acasă.

PS-Costin Borc este demnitarul cu cea mai înaltă funcţie executivă aflat la serviciu”, a scris Traian Băsescu, pe pagina sa de socializare.

Share on Facebook355Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Comments

comments