Traian Băsescu – Comandantul Opoziției

Ceea ce s-a întãmplat săptămâna trecută pe scena politică ne-a arătat cine este adevăratul lider al Opoziției, asta pentru că artizanul fuziunii PMP -UNPR este Traian Băsescu.
Chiar dacă marii „deontologi” văd această fuziune ca fiind una toxică, cred că ar trebui să avem încredere în flerul politic al fostului președinte care nu a dat greș niciodată.
Pot spune că Băsescu a adulmecat momentul și profitând de somnolența pesedistă, căci vigilența lor apare doar când e vorba de tras sfori la alegeri, și de îngâmfarea și bâlbâiala penelistă, a ieșit la atac. Rezultatul a fost pe măsură: 9 senatori si 28 de deputați UNPR, peste 1.000 de consilieri locali, 26 primari, sedii, structuri.
PMP a oferit în schimb un post de președinte executiv pentru Valeriu Steriu și două posturi de vicepreședinți în cadrul PMP, iar PMP își va păstra numele, sigla, imnul și va fi condus de Traian Băsescu.

Am analizat trăncăneala cuplului comic Blaga-Gorghiu care uită că a purtat discuții pentru ca UNPR să fuzioneze cu PNL, iar anterior acestor discuții eșuate, au făcut un protocol la nivel național pentru realizarea de majorități în consiliile județene și locale. Acum, după fuziunea UNPR cu PMP, liberalii devin, practic, aliații lui Băsescu. 😊 Coincidență sau nu, tocmai acum, Ilie Bolojan, secretar general al PNL, cere ca până la alegerile parlamentare să se desemneze președintele unic al partidului. Iar asta înseamnă un congres, la care nu este exclus sa vedem cum din PNL dispar bucăți mari, căci fostul PDL nu are iubiri prea multe cu liberalii de rit vechi. Altfel spus, foștii tovarăși de arme ai lui Traian Băsescu se intorc alături de el. Chiar dacă e greu de crezut așa ceva, să nu uităm că TRĂDAREA și arivismul politic fac parte din gena partidelor! Știu că pare science-fiction, dar, cine îl cunoaște pe fostul președinte , știe că ambițiile lui sunt foarte mari și că nu se dă in lături de la nimic pentru a-și atinge scopul.

Și atunci stau și întreb liderii „marelui PNL”: de ce pentru PNL era bună fuziunea cu UNPR și acum pentru PMP nu mai este?!?

Și dacă cãrcotașii vorbesc de o implicare a lui Oprea, trebuie spus că acesta a declarat că nu a avut niciun rol in fuziunea UNPR-PMP. Mai mult, condamnă decizia luată de foștii săi colegi. “(…) această decizie nu reflectă opiniile mele. Personal, imi pare rau că proiectul UNPR, ca partid de sine stătător, dispare (…)”

Așa că ciocul mic cârcotașilor de serviciu, iar băsiștilor le spun să aibă încredere în COMANDANT!

Share on Facebook595Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Comments

comments