Traian Băsescu: „Mi-ar plăcea ca toți candidații să aibă o campanie realistă. NU aș fi fost ales primar dacă i-aș fi păcălit pe bucureșteni.”

În această seară, la Sala Belvedere, a avut loc lansarea oficială a candidaturii reprezentantului Mişcării Populare Brașov, Costel Mihai , pentru Primăria Brașov . Totdată, au fost prezentaţi şi candidaţii Mişcării Populare pentru primăriile din orașele şi comunele din județ. În prezența a peste 800 de membri și susținători a fost lansat programul de campanie „Punem Brașovul în mișcare!” Preşedintele Mişcării Populare, Traian Băsescu, a participat alături de echipa de conducere a partidului la evenimentul de lansare a candidaților. Fostul președinte a spus:”Mi-ar placea ca toți candidații să aibă o campanie realistă. Apelul meu ar fi să facem o campanie cinstită. Mi-ar placea sa nu existe proiecte fanteziste! Mi-aș dori ca toată campania sa fie onestestă!”

12931090_10207315186650861_4437366155445154478_n

In încheierea prezentării programului de campanie, candidatul la Primăria Brașov, Costel Mihai a spus:”Vrem să avem industrie la Brașov, vrem să nu mai răsară doar supermarketuri, hipermarketuri și mall-uri, vrem să avem unde să arătăm că nu am făcut o facultate degeaba, să nu ne irosim talentul lucrând la casele de marcat sau punând marfă pe rafturi, vrem să nu mai mergem la București de fiecare dată când trebuie să zburăm în străinătate și, dacă tot trebuie să mergem la București, măcar să mergem pe autostradă nu pe un drum cu o bandă pe sens; vrem să-i vedem pe copii că au unde să se joace, să practice sporturi, să se implice în activități culturale, vrem să vedem mai multe evenimente culturale în Brașov și nu cu actori sau interpreți care mor de foame din cauza salariilor mici, ci cu oameni care primesc un salariu decent și muncesc în condiții decente. Vrem mai mult pentru că merităm mai mult! Împreună putem reuși să punem Brașovul în mișcare!”

Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Comments

comments