Vom fi singurul popor fără țară!

12794542_10206990989346131_77869857833728345_nIn România speranța se naște și este ucisă de actele politrucilor, unde cetățeanul român privește uciderea ei cu ochii de sticlă ca o statuie rece, cu toate că simte durerea nu se inconvoie din cauza nepăsării.

Am stat și am privit spectacolul grotesc ce se desfășoară în aceste zile, unde mai marii noștri consilieri prezidențiali vor să pună camere web în cotețul omului și in WC-ul din fundul curții. Nu era de ajuns că îl avem pe criminalul Iliescu care își persiflează victimele, chiar și pe cele din morminte. Intelectualitatea este izolată, iar dacă un tânăr se ridică cu o rază de normalitate și de inteligență este ucis cu o cruzime informațională falsă, lăsând un corp ambulant cu sinapsele blocate în societate rumegând orice va primi. Acum acest popor sărac cu duhul rămâne și fără ultimul rege, răpit și izolat mișelește de niște neamuri securistoide manipulând o muiere pe nume Margareta, care din păcate este fiica Regelui Mihai. Se produce o mare crimă asupra unei națiuni, ni se confiscă istoria.

În 2016 România este a lor, pe lângă un președinte împotriva țării sale, semidoct și fițe de cioban neamț, avem și un Guvern cu față de înger și suflet de diavol, unde tot ce este ilegal este moral. Un guvern care te ajută să intri sănătos în spital de unde vei ieși intre patru scânduri. O mică problemă devine un necaz, fie el juridic sau social. Parlamentul este locul unde toți șmecherii mici(spun cei mici pentru că cei mari trag sforile cu ei) vor să se facă mari, își acoperă mucii cu legi de înrobire a cetățeanului. Nimic nu functionează în statul nostru de drept, doar ne amăgim cu o luptă falsă împotriva corupției. Totul este imoral. Nimeni nu apără cetățeanul, e lăsat să-și roage moartea să-l viziteze sau să fugă unde mai găsește un dram de speranță în afara granițelor. România va deveni o țară complet nihilistă, izolată într-un colț unde și rușii ne vor scuipa după ce ne vor simți gustul amar din profunzimi. Un punct negru pe harta lumii!

Un popor fără viitor și istorie. Un popor fără țară, fără identitate!

Alin Moisa

Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Comments

comments