Diversiunea văranică în cinci pași!

12729235_10206904549785196_1411836344037282969_n

Chirăiala televizată a varanioților a fost planificată temeinic, pe mai multe etape, fiecare bazată pe o minciună colosală.

 1. DESANTUL VIOLENT.

  Primul șoc trebuia creat prin descrierea executorilor fiscali ca o hoardă barbară care a năvălit peste bieții angajați de la Antena 3. A fost folosit tot arsenalul propagandei de tip bolșevic: zeci de mașini ale ANAF, brute care dau buzna în birouri, fotografiere abuzivă, legitimări staliniste, bâte, oameni înspăimântați, femei gravide, angajați care țipă, execuție. Lipsa oricărei dovezi (foto, video), în sediul unei televiziuni, trece neobservată în iureșul primelor zile. Scenariul seamănă cu cel aplicat de oamenii Moscovei, pe sângele românilor, în decembrie 1989: ia-i tare și nu au timp să se dezmeticească!

 2. ARUNCAREA ÎN STRADĂ.

  Diversioniștii lui Felix au țipat că vor fi scoși din clădire în 5 zile, văleeeeeu, nu au unde se duce, nu au timp să se mute. Invocau cabluri, aparate, antene, servere. Chemau la lupta cea mare: veniți în piață, nu ne lăsați singuri în fața urgiei! Timpul curgea pe ecran, implacabil, se împlinirea celor 5 zile fatidice. Aruncarea în stradă era iminentă.

 3. FRICA DE POPOR.

  În ziua a cincea a avut loc pârțul popular din Piața Constituției. O adunare leșinată, cu strigăte guturale și manifestări nevrotice. Dar la finele ei, spurcații au zis: am învins, li s-a făcut frică, nu mai au curaj să ne evacueze! În realitate, nu intenționa nimeni să-i arunce în stradă în acel moment, pentru că fusese o simplă notificare de evacuare voluntară.

 4. LIPSA „MANDATULUI” DE LA INSTANȚĂ.

  Nu există hotărâre judecătorească de confiscare! – strigă blambecii. Dar există o sentință care prevede confiscarea clădirilor respective și, implicit, declanșarea procedurii de evacuare. Procedură care, prin complicitatea penală a trioului Ponta-Teodorovici-Diaconu, a fost întârziată cu un an și jumătate.

 5. DREPTUL DE PREEMȚIUNE.

  Aveam contract de închiriere în momentul confiscării, deci avem drept de preemțiune la închiriere sau vânzare! – țipă istericii. Fals! Contractul de închiriere a fost anulat prin sentința judecătorească, în care se preciza clar: imobilele confiscate „vor trece în patrimoniul statului liber de orice sarcini”. Doar niște profesioniști ai destabilizării pot elabora un plan atât de meticulos. În spatele păpușilor gonflate ale lui Voiculescu se simte mâna lungă a Moscovei.

Text: Grigore Cartianu

Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Comments

comments